CÉGBEMUTATÓ

Cégbemutató

A tulajdonosok, az 1996-ban alapított jogelőd cég jelentős ügyfélkörére és referenciáira támaszkodva, 2012. évben létrehozták a MAGYAR Informatikai Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaságot, rövid nevén a MAGYAR-IT Kft-t.

A MAGYAR-IT Kft. informatikai és vezetési tanácsadással foglalkozik, melyen belül az üzleti és az informatikai terület együttműködésének és munkahatékonyságának javítása, az informatikát érintő fejlesztések tervezése és minőségbiztosítása és az IT szolgáltatásmenedzsment alapú folyamatok szabályozása a fő profil.

Kiemelt hangsúlyt fektet a piaci igények folyamatos figyelemmel kísérésére, az alkalmazott módszertanokra (ITIL, COBIT), a piaci területet érintő felügyeleti elvárásokra és a legújabb műszaki megoldásokra, irányvonalakra.

A MAGYAR-IT Kft. munkatársai magasan kvalifikált, évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező vezető tanácsadók, akiknek többsége üzleti vagy IT szakterületeken töltött be középvezetői pozíciót. Elmondható róluk hogy az ügyfelek igényeit és a szektorokra jellemző IT szakmát nem csak értik, hanem professzionális szinten művelik is.

A MAGYAR-IT Kft. nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a megbízásai során minél gyakorlatibb, készpénzre válthatóbb tudással támogassa meg ügyfelei üzleti fókuszú folyamat- és szolgáltatásmenedzsment vezérelt működését.

Az alkalmazott módszertanok ügyfeleiknél történő vizsgálata és beépítése során a cég filozófiája, hogy azokat ne célként, hanem eszközként vegyék figyelembe, biztosítva ezzel azt, hogy az elmélet minél gyorsabban, használható és mérhető módon épüljön be a gyakorlatba.