Kiállítási standok tervezése és kivitelezése

Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás 2024.

RAVAK kiállítói stand

Kelet-Közép-Európa legnagyobb ilyen tematikájú rendezvényén terveztük és viteleztük ki a Ravak 100 négyzetméteres standját. Jellemzője a szokásostól eltérő elrendezés, az átlátható nagy tér, melyben megfért a lobby tér is.

Construma 2023.

RAVAK kiállítói stand

Egy kiállítói standnak -bármi is a cég termékpalettája- egy olyan élménytérként kell működnie, amely a látogatót megfogja és a kiállítói térbe bevonzza. A siker kulcsa, hogy a jól megtervezett és magas minőségben kivitelezett stand segítségével kiállított termékek, az ügyféllel interakcióba kerülve maradandó élményt és információt nyújtsanak.

Egy jól megtervezett tér már a kezdettől fogva biztosítani tudja a kiállító cég irányába történő elköteleződést azáltal, hogy a partner vagy az ügyfél jól érzi magát benne.

A fenti szemlélettel tudunk a tervezés és a kivitelezés során is partnereink segítségére lenni bevált, működő, a költségeket szem előtt tartó, magas dizájn értékű élményterek megalkotásában.

RAVAK stand építése

Ahhoz hogy fennakadásoktól mentesen meg tudjon épülni egy cég, sokszor legfontosabb eseményeként nyilvántartott kiállítási standja, pontos tervekre, átgondolt statikára, a rendezvényszervezővel való megfelelő együttműködésre és persze egy kompromisszumokat nem ismerő kivitelezőcsapatra van szükség.

Standépítéseink során a kivitelezési folyamatot egy minden szükséges szakmát egy kézben összefogó, műszaki felsőfokú végzettséggel rendelkező projektmenedzsment irányítja és oldja meg az esetleges előre nem látott, projekttől független vis maior helyzeteket.

S/ALON 2022.

Kiállítói stand

Az ország legnagyobb enteriőrdizájn eseményére, 3 másik tervezővel elkészített és benyújtott TERVEZŐI PÁLYÁZAT KIVÁLASZTÁSRA KERÜLT, melyet a S/ALON Budapest lakástrend kiállítás szerződött partnereként meg is valósítottunk. A pályázat témája a Hipnagógia volt, így az indulóknak az ébrenlétből az alvásba való átmenti állapot során, a valóság és az álomvilág közötti kapcsolódást kellett egy megvalósítható enteriőrbe átültetniük.

S/ALON 2022.

Kiállítói stand építése

Az építmény egyik különlegessége az 52 négyzetméteres, oszlop-alátámasztás nélkül megépített mennyezet, míg a másik a strukturált képi ábrázolással megvalósított különleges éjszaklai égboltot szimbolizáló dekorációs falfelület volt.

S/ALON 2022.

RAVAK kiállítói stand megépítése

Vállaljuk más tervező által megálmodott kiállítói stand megépítését, mint ahogyan azt az ország legnagyobb enteriőrdizájn eseményén tettük.

Kapcsolat

Várjuk megkeresését, hogy közös céljainkat együtt megvalósítsuk!

Maradjunk kapcsolatban!

Elérhetőségeink

Telefon

+36 30 267 4600

+36 70 453 1158

E-mail

info@magyar-it.hu