Magáningatlanok belsőépítészeti tervezése

Milyen hatással van ránk az épített környezetünk? Hogyan hatnak ránk a színek, fények, a körülöttünk lévő tárgyak? Egyáltalán befolyásolja-e az életminőségünket, a mentális közérzetünket az a hely ahol élünk?

Megfogalmazhatunk egy egyszerű axiómát ezekre a kérdésekre:

„Az a környezet ahol jól érezzük magunkat, alkalmas arra, hogy ott éljünk.”

Épített környezetünk alakítása összetett szakmai feladat

Az „élettér” alakítása, tervezése nagy felkészültséget igénylő feladat, széleskörű, több szakmát érintő tudásanyag szükséges a tökéletes végeredmény eléréséhez. Kezdve a megrendelői igények helyes, pontos beazonosításától egészen a pszichológiát, építészetet, logisztikát, társszakmákat, sok esetben projekt menedzsmenti feladatokat érintő kérdésekig.

A tervezés összetett problémamegoldás, döntések sorozata, amely a megrendelővel összhangban, az ő igényeire, a rendelkezésre álló anyagi forrásokra maximálisan odafigyelve tud jó eredményt garantálni.

Jól átgondolt otthonok 

Megrendelőink egy része már a kezdeti „kapavágásnál” felismeri azt, hogy mindenki maradjon a saját kaptafájánál, vagyis belsőépítészeti szakkompetencia bevonásával kezd bele talán élete legnagyobb projektjének megvalósításába.

Sokan vannak olyanok is, akik lelkesen vágnak bele a feladatba, és valahol elakadnak. A sok-sok döntési helyzet elbizonytalanítja őket, vagy bebizonyosodik, hogy a kockás papíron felvázolt elképzelés a valóságban nem igazán működik.

De találkoztunk már olyan esettel is, amikor  a projekt végén kerestek meg minket azzal a problémával, miszerint nem érzik jól magukat a lakásukban a házukban, de nem tudják megfogalmazni miért.

Mi tudjuk.

Értékálló, időtálló egyedi tereket tervezünk, kreatív szemlélettel, annak érdekében, hogy a környezetet vagyis az „életteret” és a benne lévő emberek igényeit, elképzeléseit, naprakész tudásunkkal, tapasztalatunkkal a legmagasabb szakmai szinten tudjuk támogatni.

Kapcsolat

Várjuk megkeresését, hogy közös céljainkat együtt megvalósítsuk!

Maradjunk kapcsolatban!

Elérhetőségeink

Telefon

+36 30 267 4600

+36 70 453 1158

E-mail

info@magyar-it.hu