Magyar Interior belsőépítész stúdió

Ars poetica

Hiszünk abban, hogy a kreativitás és az ügyfeleink igényeinek szakmailag hiteles megvalósítása egyesül nálunk, azaz a Magyar Interior belsőépítész stúdió csapatában

Együttműködő partnerünk az Europa Design

Cégünk, közel 30 nagyvállalati ügyfélnél szerzett audit, tervezői és tanácsadói tapasztalatát az Europa Design több, mint negyedévszázados, irodaterek optimalizálási és berendezési gyakorlata egészíti ki. 

Felelősséggel vállaljuk el partnereink irodatereinek munkahatékonyság javító, kollaborációs fókuszú fejlesztéseit, mely a jelenlegi elszabaduló energiaárak által generált költségeket is kordában tudja tartani.

Referenciák

DÍJNYERTES WELLNESS, OTTHON

RAVAK HUNGARY KFT CONSTRUMA 2023 STAND TERVEZÉS ÉS KIVITELEZÉS

AGRÁRTECHNOLÓGIAI CÉG IRODAVÁLTÁSÁHOZ KAPCSOLÓDÓ LÁTVÁNYTERVEZÉS

ZEN HÁZ PROJEKT

INTRUM ZRT. IRODAÁTALAKÍTÁS

BALATONI LUXUS NYARALÓ MAGÁNINGATLAN

BUDABRIGHT PÜNKÖSDFÜRDŐ LAKÓPARK INGATLANFEJLESZTÉSI PROJEKT

NEW YORKI FELHŐKARCOLÓBA TERVEZETT LUXUS FÜRDŐSZOBA

ZOETIS IRODAVÁLTÁS PROJEKT

EUROPADESIGN IRODA ÁTALAKÍTÁSA

Szolgáltatásaink

Az elmúlt évek hatásai jelentősen átalakították az irodai kultúrát. A távmunka jelentős elterjedése, a megnövekedett üzemeltetési költségek új igényeket ébresztettek mind a munkaadókban, mind a munkavállalókban. A kérdés, hogy milyen intézkedéseket teszünk annak érdekében hogy áthidaljuk a negatív hatásokat vagy hogy egyenesen versenyelőnyt generáljunk azzal, hogy jól azonosítjuk be a megtakarítási lehetőségeket és előrelátó módon a hatékonyság növelésével és a jó munkaerő megtartásával találjuk meg az optimális működési modellt. A Magyar Interior szolgáltatásai ezt a célt kívánják támogatni ügyfeleinél.

Irodaterek belsőépítészeti tervezése

Az a körülmény, hogy a munkahelyünkön milyen minőségű terekben mozgunk, dolgozunk, meghatározza viselkedésünket, hangulatunkat, de még a munkateljesítményünket is. Az irodaterek a hibrid munkavégzés következtében olyan komplex közösségi terekké alakultak, ahol egy időben egy térben számos eltérő funkciójú tevékenység zajlik. Az irodai terek tervezése manapság már jóval túlmutat a  térszervezés és a dizájn megalkotásán, ennél sokkal összetettebb feladatról van szó. Tervezői csapatunk a legújabb trendek ismeretével segít megalkotni olyan irodatereket, ahol egyszerűen csak jó lenni.  

Kiállítói stand belsőépítészeti tervezése és kivitelezése

Hiszünk abban, hogy egy kiállításon a termék és a látogató közötti interakciót a kiállítói stand dizájn értéke határozza meg. A kiállító terméke akkor tud kitűni a többi hasonló közül, ha azt professzionálisan becsomagoljuk egy jól átgondolt tematikus tervezéssel. Az ilyen kiállítói standokon tolonganak a látogatók, és a média híráramba is ezek a képek kerülnek be legelőször.

Egyéb üzleti terek belsőépítészeti tervezése

Kávézó, étterem, szálloda, bemutatóterem tervezésénél a legfontosabb, hogy a tulajdonos el tudja mesélni, hogy mit üzen vevőinek, látogatóiak, vendégeinek. A belsőépítész feladata többek között, hogy ezt az üzenetet a dizájn nyelvén érthetően, inspiratívan, gondolat ébresztő módon mondja el. 

Magáningatlanok

Otthonuk az a hely ahol megpihenhetünk, együtt lehetünk a családunkkal, barátainkkal, ezért fontos az hogy ez a tér számunkra harmonikus megnyugtató legyen, de tükrözze a személyiségünket életmódunkat. A mi feladatunk az, hogy a belsőépítészet eszköztárával ezt a finom rendszert olyanra hangoljuk, amelyben ügyfeleink igazán otthon érezhetik magukat.

Rólunk

A Magyar Interior belsőépítész stúdió csapatában egyszerre van jelen a kifinomult művészet, az építészeti lényeglátás, a belső terek egyensúlyának érzéke, a gazdasági racionalizmus és mindezek összekovácsolásához szükséges műszaki szemléletű szervezői tudás a sikeres projektek megvalósulása érdekében.

GULYÁS ISTVÁN

Ügyvezető

villamosmérnök 

projektmenedzsment, értékesítés 

GULYÁS ESZTER

Ügyvezető

enteriőr dizájner – közgazdász

tervezés, látványtervezés, művezetés

GHYMES PÉTER

 építész

ZSIGMONDI KATALIN

iparművész

senior belsőépítész

Kapcsolat

Várjuk megkeresését, hogy közös céljainkat együtt megvalósítsuk!

Maradjunk kapcsolatban!

Elérhetőségeink

Telefon

+36 30 267 4600

+36 70 453 1158

E-mail

info@magyar-it.hu