MAGYAR-IT

MAGYAR INTERIOR TERVEZÉS TANÁCSADÁS

RÓLUNK

Többszörös díjnyertes csapatunk portfolióiójában a magáningatlanok mellett a kávézók, irodák és egyéb szolgáltató egységek is megtalálhatóak. 

Értéket teremtünk a belsőépítészeti tervezés teljes spektrumán, mivel az adott projekteken specialistákkal is együttműködünk a térszervezéstől kezdve a látványtervezésen át a műszaki kiviteli tervekig bezárólag.

Felsőfokú műszaki végzettséggel és 3 évtizedes gyakorlattal rendelkező projektmenedzser kollégánk a garancia arra, hogy a kivitelezési fázisban is a terveink megvalósulása minél inkább igazodjon ügyfeleink érdekeihez.

CÉGVEZETÉS

Gulyás Eszter

Gulyás Eszter

Ügyvzeteő - Interior dizájner

Gulyás István

Gulyás István

Ügyvezető - értékesítés - projektmenedzsment

SZAKMAI 

ELISMERÉS

Az ország legnagyobb enteriőrdesign eseményére, 3 másik tervezővel elkészített és benyújtott

TERVEZŐI PÁLYÁZAT KIVÁLASZTÁSRA KERÜLT,

melyet a

S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállítás szerződött partnereként meg is valósítottunk.

A komoly PR értéken túl teret és megjelenési lehetőséget kaptunk arra, hogy a 4 tervező elképzelései szerint rendezzünk be egy, a tematikának megfelelő 52 négyzetméteres enteriőrt a kiállítási standunkon.  A S/ALON BUDAPEST szakmai csapata az értékelés során elsősorban az eredetiséget, kreativitást, színharmóniát, részletgazdagságot és a koncepcióalkotást díjazta. A pályázat témája a Hipnagógia volt, így az indulóknak az ébrenlétből az alvásba való átmenti állapot során, a valóság és az álomvilág közötti kapcsolódást kellett egy megvalósítható enteriőrbe átültetniük.

Nyertes pályamunkánk képét még nem oszthatjuk meg, de szeretettel várunk mindenkit Magyarország legrangosabb lakberendezési kiállításán, 2022. szeptember 23-25. között, a felépített 28b kiállítási fejstandunkon, ahol az inspiráción túl kézzelfogható ötleteket és konkrét megoldásokat lehet kapni.

REFERENCIÁK

Balaton-felvidéki ingatlanfejlesztés

A több épületből luxusapartmanok minden igényt kielégítenek. A Balatonra és a szőlővidékre is panorámás házak, három szinten is kényeztetik az itt élőket. A földszinten elmosódnak a határok a kinti és a benti életterek között. Az üvegfalak eltolásával egy nagy élménytérré változik a beltér és a kültér, ahol a medencéből is zavartalan panoráma tárul a magyar tengerre. Az emeleten hálószobák találhatóak, az alsó szinten pedig egy tágas szórakoztató tér wellness-fitness területtel, moziszobával.

Zen ház

A távol keletről származó megbízónk kívánsága szerint a keskeny, tűzfalakkal határolt telekre felépítendő ház enteriőrjében megjelenik az ősi hagyományok tisztelete, a házi oltár, a kaput őrző sárkány is, a Koi pontyos medence, a csobogó és a kertben elhelyezett szertartásos tea asztalka. Az autentikus hatást a fekete, piros, arany színekkel hangsúlyoztam, melyet a nyers beton mennyezet és a modern mobiliák egyensúlyban tartanak.

Fővárosi “MINT” kávézó átalakítása

Kávézó és snackbár, minimalista stílusban. A fővárosi pezsgő élet egyik helyszíne a „MINT” kávézó Budapest szívében. A fiatalos, lendületes hatást a piros színt tudatosan, világos fával alkalmazva értük el, figyelembe véve az alapterületet. Az apró tér tágasságáról a világos falfelületek gondoskodnak. Alapanyagok tekintetében a közületi prémium minőségű burkolatok és bútorok itt is megtalálhatóak.

Gulyás Eszter

Lakberendező

Telefon: +36704531158

E-mail: gulyas.eszter@magyar-it.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK

Közösségi terek

Inspiratív, ergonomikus közösségi terek, többek között vendéglátó – és szálláshelyek, üzlethelyiségek, sport és szórakoztató létesítmények tervezése.

Irodák-konferencia termek

Az eredményes megbeszéléseket támogató impresszív konferenciatermek tervezése ergonomikus kialakítással, mely az üzleti siker záloga.

Irodaházak

Ergonomikus, hatékony és egészséges munkakörnyezet kialakítása design-nal kombinálva az elégedett munkavállalókért, ami a munkáltató üzleti előnye.

PARTNEREINK