Bal-jobb váltakozó lapozó.

Ha megynyitod a szüke modult, azon belül a diákatfelváltva kell másolgatni, kicserélve bennük a szöveget és a képet. Az egyes a bal oldali képes, a másik a jobb oldali képes. Új diát ne adj hozzá, mert elveszik róla ez a stílusozás.

Kép bal oldalon

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed et nisi laoreet orci tempus cursus at vel dolor. Donec convallis sem non lectus ornare suscipit. Donec venenatis nulla eu risus dignissim bibendum. Praesent at viverra ante, id molestie sem. Sed rhoncus ut mauris ultricies porta.

Kép jobb oldalon

Itt jobb oldalt van a kép

Irodaterek belsőépítészeti tervezése teljeskörű Audit és Ideal spaceplan kialakításával

Az a körülmény, hogy a munkahelyünkön milyen minőségű terekben mozgunk, dolgozunk, meghatározza viselkedésünket, hangulatunkat, de még a munkateljesítményünket is. Az irodaterek a hibrid munkavégzés következtében olyan komplex közösségi terekké alakultak, ahol egy időben egy térben számos eltérő funkciójú tevékenység zajlik. Tervezői csapatunk a legújabb trendek ismeretével segít megalkotni olyan irodatereket, ahol egyszerűen csak jó lenni.  Az iroda Auditról az Ideal Spaceplan kialakításáról a kollaborációs zónák iparági benchmarkjairól itt olvashat bővebben!

Kiállítói stand belsőépítészeti tervezése és kivitelezése

Hiszünk abban, hogy egy kiállításon a termék és a látogató közötti interakciót a kiállítói stand dizájn értéke határozza meg. A kiállító terméke akkor tud kitűni a többi hasonló közül, ha azt professzionálisan becsomagoljuk egy jól átgondolt tematikus tervezéssel. Az ilyen kiállítói standokon tolonganak a látogatók, és a média híráramba is ezek a képek kerülnek be legelőször.

Egyéb üzleti terek belsőépítészeti tervezése

Kávézó, étterem, szálloda, bemutatóterem tervezésénél a legfontosabb, hogy a tulajdonos el tudja mesélni, hogy mit üzen vevőinek, látogatóiak, vendégeinek. A belsőépítész feladata többek között, hogy ezt az üzenet a dizájn nyelvén érthetően, inspiratívan, gondolat ébresztő módon mondja el. 

Magáningatlanok

Otthonuk az a hely ahol megpihenhetünk, együtt lehetünk a családunkkal, barátainkkal, ezért fontos az hogy ez a tér számunkra harmonikus megnyugtató legyen, de tükrözze a személyiségünket életmódunkat. A mi feladatunk az, hogy a belsőépítészet eszköztárával ezt a finom rendszert olyanra hangoljuk, amelyben ügyfeleink igazán otthon érezhetik magukat.

Két oszlopos csempék címmel.

Itt is magukat a sorokat kell másolgatni.

Egyelőre nem sikerült triviálisan megoldanom, hogy a képek vágva legyenek azonos képerányra. De ha sikerülne is, kérdéses lenne, honnan vágjunk a képből. Így most csak a szélességük állandó, a magasságuk nem. Vagyis csak előre egyforma méretűre (vagy legalább azonos méretarányúra) vágott képeket lehet fetölteni ide.

A Terv2 – Terv3

ZOETIS HUNGARY KFT IRODA ÁTALAKÍTÁS

RAVAK HUNGARY KFT CONSTRUMA 2023 STAND TERVEZÉS ÉS KIVITELEZÉS

INTRUM ZRT IRODA ÁTALAKÍTÁS

BALATONI LUXUS NYARALÓ MAGÁNINGATLAN

OTP ELŐADÓ TEREM ÁTALAKÍTÁSA

EUROPADESIGN IRODA ÁTALAKÍTÁSA